Branche informatie

De computerprogramma's die gebruikt worden in de confectie- en de maatkleding-industrie zijn meestal gebaseerd op standaardmaten. Daarbij is het mogelijk deze standaardmaten handmatig te wijzigen met behulp van de software.

Hierbij geldt Welke handeling men ook uitvoert met de computer de relatie met de lichaamsmaten wordt niet gelegd en is als zodanig ook niet op te vragen. Bij het digitaliseren worden immers coördinaten vastgelegd en geen lichaamsmaten!

DigiModi heeft een geheel nieuwe visie: 'Laat de computer dezelfde handelingen verrichten en beslissingen nemen als dat de kleermaker dat tijdens de patroonontwikkeling doet'. Dit als uitgangspunt nemende heeft DigiModi 'maatwerkpakket’ ontwikkeld. Waarbij uw modellen binnen een modulair systeem als computerprogramma vastgelegd worden. Met als resultaat dat u door middel van het invoeren van persoonlijke maten, een knipklaar patroon op maat kunt laten berekenen.

Deze revolutionair visie is de missing link tussen body-scan en snijstraat. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om zeer snel op de individuele pasvormwensen van de consument te reageren. Wij kunnen voor u elk model programmeren volgens uw eigen pasvormvisie.

Klik hier voor een demonstratie van ons product.